1.1.11

Πραγματικό ωροσκόπιο
για την Ελλαδα και για σάς!

Η νεώτερη Ελλάδα ως σύνολο έχει κι αυτή το δικό της ωροσκόπιο!
Αν πάρουμε ότι «γεννήθηκε» στις 25-3-1821 (κατά τους παλαιοημερολογίτες...) και στις 7-4-1821 κατά το σύγχρονο ημερολόγιο, τότε το "ζώδιό" της είναι τα «ΨΑΡΙΑ», που στον πραγματικό ζωδιακό κύκλο των 13 άνισης διάρκειας ζωδίων {και όχι της απατεωνίστικης των 12 ίσων, που κατασκεύασαν οι γνωστοί απατεώνες «αστρολόγοι»} διαρκούν 38 μέρες, από τις 12/3 έως τις 18/4.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ελλάδα, αυτή είναι η χρονιά που πρέπει να αναπτύξεις τις πηγές σου, να ενισχύσεις τα χρηματικά σου αποθέματα και να πάψεις να εξαρτάσαι από ξένα, δανεικά κεφάλαια. Πρέπει να πάρεις τις δυνατότητές σου στα σοβαρά και να μην φοβάσαι να ξοδέψεις προκειμένου οι ανθρώπινοι πόροι σου από κακοπληρωμένοι να γίνουν πηγή αληθινού πλούτου. Άσε κατά μέρος τη λογική της "Ψωροκώσταινας" {ή ...Ψωρογιώργαινας, κατ' άλλους} και «ρίξε στο τραπέζι» όλες τις αρετές με τίς οποίες είσαι προικισμένη, ώστε το 2011 να σού φέρει την επιθυμητή ισορροπία, αυτοδυναμία.

12/3-18/4 {Ιχθείς}:

Εκτός από τα παραπάνω, που, τηρουμένων των αναλογιών μεταξύ χώρας και ατόμου, ισχύουν για κάθε ...ψάρι, πρέπει το 2011 να αισθανθείτε σαν ψάρι ΜΕΣΑ στο νερό και όχι έξω απ' αυτό! Τα όσα ονειρεύεστε δεν είναι έξω από τις δυνατότητές σας, αρκεί να τις αξιοποιήσετε. Πέρα από τις -σωστές- μεμψιμοιρίες για τα κακά του υλισμού, χρησιμοποιείστε ευφυώς την διαθέσιμη ύλη για να πετύχετε ό,τι άλλο, ανώτερο, επιθυμείτε.

19/4-13/5 {Κριός}:

Η «περιρρέουσα ατμόσφαιρα» για σάς το 2011 θα είναι το "επείγον"! Γιαυτό εφαρμόστε με συνέπεια το παλιό καλό ρητό «μην αναβάλεις για αύριο, ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα». Αξιοποιήστε όλη την ενεργητικότητά σας και τις δυνατότητες συνεργασίας που σάς προσφέρονται για να πετύχετε περισσότερα και καλλίτερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο. Δεν σάς συμφέρει το "σούρσιμο".

14/5-19/6 {Ταύρος}:

Φέτος εγκαταλείψτε την πολλή εξωστρέφεια, την ανάλωσή σας σε ατελέσφορα εγχειρήματα και ρηχές σχέσεις και αφιερωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας και στον στενότερο κύκλο σας, τον οικογενειακό-φιλικό και τον επαγγελματικό. Με την βοήθειά του θα πετύχετε πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε.

20/6-20/7 {Δίδυμοι}:

Μετα΄από καθυστερήσεις και απογοητεύσεις η αισιόδοξή σας διάθεση φαίνεται να φέρνει κάποια αποτελέσματα το 2011. Πλησιάζετε τον ορίζοντα ευνοϊκών εξελίξεων αλλά πρέπει ακόμα να δουλέψετε εντατικά πάνω σε όλες τις δυνατότητες, αξιοποιώντας την βοήθεια των άλλων ακόμα και την, λεγόμενη, αρνητική, την «παράδειγμα προς αποφυγή». Κι αυτό βοήθεια είναι!

21/7-9/8 {Καρκίνος}:

Η "ερωτική" σας διάθεση, τόσο για την δουλειά όσο και για τον σύντροφό σας θα είναι πολύ πλούσια εφέτος. Αξιοποιήστε την κατάλληλα και με σύνεση. Η "αυτοπαράδοση" δεν είναι πάντα ο καλλίτερος τρόπος αλλ' ούτε η υπερβολική επιφυλακτικότητα. Προχωρείστε βήμα-βήμα και με συνεχή "ανατροφοδότηση" {feed-back που λένε οι αγγλομαθείς...}. Προχωρείστε πάντως!

10/8-15/9 {Λέων}:

Το 2010 και πρίν δημιουργήσατε την "ραχοκοκκαλιά" της ανάπτυξής σας με την προσήνεια και ανθρώπινη συμπεριφορά προς τους άλλους. Καιρός να προχωρήσετε παραπέρα τολμώντας κάποια προσωπικά και επαγγελματικά ανοίγματα. Έτσι θα κερδίσετε πολλά τόσο από άποψη εσωτερικής "ειρήνης" όσο και αδιατάρακτων εξωτερικών ισορροπιών.

16/9-30/10 {Παρθένος}:

Η αναγκαστική ή ηθελημένη "εργασιομανία" σας και οι θυσίες σας τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται να οδηγούν σε επιθυμητά αποτελέσματα το 2011. Με την προϋπόθεση ότι θα αξιοποιήσετε το λαμπρό και κριτικό μυαλό σας όχι τόσο για να εκμεταλλευτείτε τις αδυναμίες άλλων, όσο για να αντιμετωπίστε τις δικές σας αδυναμίες και αναστολές με την βοήθειά τους.

31/10-22/11 {Ζυγός}:

Ετοιμαστείτε για την "μεγάλη ώρα" που για σάς θα είναι γύρω στον Ιούνιο κι ώς το Φθινόπωρο. Ακονίστε το μυαλό {και τα νύχια σας...} για τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σφαίρα. Εμπιστευτείτε και τις ικανότητές σας και τις φιλοδοξίες σας και την ενεργητικότητά σας. Όλα θα πάνε καλά έτσι γιατί οι άλλοι θα τό εκτιμήσουν αυτό και θα σάς προσφέρουν την αναγκαία φιλική συνεργασία.

23/11-29/11 {Σκορπιός}:

Έχετε βάλει τόσο πολλούς στόχους για το 2011 που δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Κάντε κάποιες επιλογές γιατί αλλοιώς μπορεί να νοιώσετε σαν τους αληθινούς σκορπιούς σε κύκλο φωτιάς! Οι ικανότητές σας είναι επαρκείς για να πετύχετε πολλά πράγματα, προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά όχι για ΟΛΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ! Στηριχτείτε για τις επιλογές σας και στην γνώμη και συνεργασία των άλλων, όχι μόνον στην δικιά σας κρίση. Είναι πολύτιμο.

30/11-17/12 {Οφιούχος}:

Ο Γενάρης θα είναι ο κρίσιμος μήνας για να "κεφαλαιοποιήσετε" την εμπειρία σας από τα λάθη του παρελθόντος. Εμπιστευτείτε τα «κότσια» σας αντί να βλέπετε στα πράγματα και τις σχέσεις σας ό,τι θα σάς άρεσε να βλέπετε. Ζυγείστε την ευαισθησία σας, ώστε να μην γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Συνειδητοποιείστε πως είστε στην αρχή της διαδικασίας ανάπτυξης της δικιάς σας προσωπικότητας μέσα από την συνεργασία με τους άλλους και όχι από την μονομερή ή αμφίδρομη ανταγωνιστικότητα.

18/12-18/1 {Τοξότης}:

Η τύχη στους στόχους και τις σχέσεις σας θα έρθει αν πάρετε εσείς την πρωτοβουλία. Αν τίποτε δεν αποτολμήσετε, τίποτα δεν θα πετύχετε. Ειδικά την περίοδο Απριλίου-Αυγούστου. Το «κοσμικό πεπρωμένο» είναι στα χέρια σας. Αναπτύξτε τα πολλά ταλέντα σας και, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, θα πραγματοποιηθούν όσα τώρα φαντάζουν απλά όνειρα.

19/1-15/2 {Αιγόκερως}:

Αναπτύξτε την προσωπικότητά σας, ειδικά την Άνοιξη, και βγάλτε προς τα έξω τις καλλίτερες αρετές σας. Αυτό θα φέρει, κυριολεκτικά, την άνοιξη στις σχέσεις σας, αν η συνεργασία και η αλληλεγγύη για μιά αξιποπρεπή διαβίωση είναι ο στόχος σας. Ρίξτε εκεί το βάρος σας και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά και ακαταμάχητα.

16/2-11/3 {Υδροχόος}:

Η απαίτηση άοκνης προσπάθειας συνεχίζεται στις σχέσεις σας. Τα προηγούμενα χρόνια πήρατε σκληρά μαθήματα για το τί σημαίνει να θυσιάζετε, να αρνείστε τον εαυτό σας προκειμένου να ευχαριστήσετε άλλους. Ούτε αυτό ισχύει, ούτε το αντίστροφό του βέβαια. Θεμελιώστε ειλικρινή και δίκαιη στάση σέ όλες τις σχέσεις και επαφές σας για να διατηρήσετε την αξιοπρέπειά σας αλλά και την μακροημέρευσή τους.

1 σχόλιο:

prasino liker είπε...

Aιθρα απο Τοξοτης που ημουν μετακομισα στον Οφιουχο.Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.Μακαρι να γινονται πραξη ολα τα θετικα των προβλεξεων ,αν και πιστευω οτι ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας.
Καλη χρονια και δημιουργικη.