19.12.09

Καλές γιορτές... και «ευτυχές το νέον έτος»

Δείτε πάντως, καλού-κακού, τί εκπόνησα[*] για χάρη σας ως "ωροσκόπιο" του 2010, με τα κανονικά -13- ζώδια βέβαια, στην κανονική τους διάρκεια, μην τό χαλάμε!, όχι στα απατεωνίστικα, 12 και ίσης διάρκειας, όπως σάς κοροϊδεύουν οι ...αστέρες σαν την Πίτσα Μητέρα ή τον Φελλάκη κ.ά.:
Τοξότης:
Η συνειδητότητά σας βοηθάει πολύ. Προσαρμόζεστε καλά στον μεταβαλλόμενο κόσμο κι αυτό ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Αισθάνονται την ψυχική υποστήριξη και κατανόησή σας. Η ικανότητά σας να εμπνέετε τους άλλους κινεί το "σύμπαν" γύρω σας.
Αιγόκερως:
Τα ανθρωπιστικά σου ιδεώδη και η τάση σου να βοηθάς δεν πρέπει να σε παρασύρουν μονόπλευρα. Πρόσεξε να ικανοποιείς και τις δικές σου ανάγκες εκτός από τις ανάγκες των άλλων. Έτσι κι αλλοιώς οι άλλοι έχουν προσέξει και έλκονται από την αλτρουϊστική σου προσωπικότητα.
Υδροχόος:
Ετοιμάστηκες πια για να περάσεις σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας, να δείξεις μια τάση ανατροπής των παλιών και προσήλωσης σε ευρύτερους στόχους. Αυτά που ακτινοβολείς προς τους άλλους είναι όσα αλλάζουν μέσα σου.
Ιχθείς:
Πολλές ευκαιρίες θα σού παρουσιαστούν καθώς θα ξεδιπλώνεις το δυναμικό σου και θα ανακαλύπτεις το περιβάλλον που είναι προσφορότερο. Χωρίς να ξεκόβεις, χωρις να θυσιάζεις τις προσωπικές σου ανάγκες μπορείς να τα καταφέρεις και σε άλλους τομείς.
Κριός:
Είναι η χρονιά και για "αυτο-ανεύρεση" και για μετασχηματισμό για σένα. Όπως θα σκάβεις για να βρείς τον εαυτό σου, θα δείς και άλλες όψεις των πραγμάτων. Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις σου για να συγκεντρωθείς, θα μπορέσεις να βάλεις «στ' αυλάκι» τα καλλίτερά σου όνειρα.
Ταύρος:
Μια αναγεννητική προσπάθεια ξυπνάει μέσα σου. Θα ανακαλύψεις καινούριο δρόμο για να δώσεις καλλίτερο νόημα στη ζωή σου, ακουμπώντας στις ίδιες σου τις δυνάμεις. Πνευματικά και ψυχικά θα κάνεις ένα σοβαρό ποιοτικό άλμα αυτή τη χρονιά.
Δίδυμοι:
Μεταλαμπαδεύοντας τη δύναμη της καρδιάς και του μυαλού σου, φτιάχνεις το περιβάλλον, όπου θα ξεχυθεί η δημιουργικότητά σου. Πρέπει όμως να καταφέρεις να συνδυάσεις την ατομική προσπάθεια με το ομαδικό πνεύμα για να πετύχεις τους στόχους σου.
Καρκίνος:
Ψάχνεις, ψάχνεις, ψάχνεις να ανακαλύψεις καινούρια πράμματα, άλλες ευκαιρίες. Στηρίξου στις εσωτερικές σου δυνάμεις και θα το πετύχεις πιο εύκολα. Οι άλλοι εκτιμούν τις ιδέες όσων έχουν αυτοπεποίθηση, όσων πιστεύουν στον εαυτό τους.
Λέων:
Καθώς "τα φτιάχνεις" με τον εαυτό σου η ζωή γίνεται απλούστερη. Συγκεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν περισσότερο μέσα σου και, ως δια "μαγείας", τα υπόλοιπα θα μπαίνουν σε καλλίτερο δρόμο. Έχεις όλες τις δυνατότητες να πετύχεις αποτελεσματικές αλλαγές το 2010.
Παρθένος:
Όταν ισορροπείς μέσα σου, εύκολα εκφράζεις τις πραγματικές σου σκέψεις και αισθήματα και αυτό είναι πολύ θετικό για το περιβάλλον σου, την συμπαράσταση του οποίου την έχεις ανάγκη για να πετύχεις την πρόοδο που επιδιώκεις.
Ζυγός:
Αγαπάτε τις προκλήσεις ειδικά όταν «υπόσχονται» σημαντικές βελτιώσεις και μετασχηματισμούς. Καθώς θα ξεπερνάτε τους εσωτερικούς σας φόβους και θα αφήνετε το δημιουργικό σας πάθος να ξεχειλίζει, οι άλλοι θα σάς στηρίξουν με ενθουσιασμό, πράγμα που θα επηρεάσει θετικά όλους γύρω σας.
Σκορπιός:
Όταν επικεντρώνεσαι σε ένα θέμα, εκτός από την προσωπική σου επιτυχία, βοηθάς πολύ και τους γύρω σου να ισορροπήσουν κάποια πράγματα στη ζωή τους, πράγμα το οποίο ενδυναμώνει και σένανε στις εξελίξεις αυτής της χρονιάς.
Οφιούχος:
Έχεις μιά φυσική ικανότητα να παίρνεις τα μηνύματα που εκπέμπουν οι άλλοι. Αξιοποίησέ τα κατάλληλα, αφήνοντας το δυναμικό σου να απλωθεί, και θα κάνεις και τη δικιά σου και των άλλων τη ζωή ευτυχέστερη.

* # * # * # * # * # * #
[*] έρριξα πολλή δουλειά, πού να σάς τά λέω...

7 σχόλια:

Renegade είπε...

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Skouliki είπε...

καλως σε βρηκα :)))


φιλια πολλα αποε να παρθενακι

Katerina ante portas είπε...

Σε ευχαριστώ αγαπητή Αίθρα για το λινκ και την..οικολογική promotion! ;)
Θα βάλω το μπάνερ της όασης και στο blog μου μια και λατρεύω τα Γιάννενα!

(τι αστρολογική ανάλυση είναι αυτή; Ασχολείσαι ή είναι χόμπυ;)

Μετεωρίτης είπε...

Πάρα πολύ χαίρομαι που ακτινοβολώ, καθότι Υδροχόος - και αν είναι να έχεις τόσο καλά νέα... α, θα σε επισκέφτομαι συχνά!
Καλησπέρες,
:)

μετεωρίτης

Κλαζoμένιoς είπε...

Ρέ σύ Αίθρα,
πώς τα κατάφερες και σ' επισκέφτηκαν τρείς {τουλάχιστον...} κοπέλλαι;

Εμένα δεν μέ πλησιάζει καμμία...

Θα τό ρίξω στα κινέζικα ωροσκόπια μού φαίνεται...
Ή στα ταρώ...

Side21 είπε...

Σου εύχομαι από καρδιάς
χαρούμενες κι ανέμελες γιορτές
Κι ένα 2010 ειρηνικό, δημιουργικό
με αγάπη, υγεία & αισιοδοξία ...
Side21

prasino liker είπε...

Αιθρα καλησπερα
Αλλαξα ζωδιο και απο Τοξοτης που ειμαι εγινα Οφιουχος.Αυτα που γραφεις ειναι πολυ κολακευτικα για μενα οποτε θα παραμεινω σε αυτο το ζωδιο.
Νασαι καλα .