22.9.09

Ο απαγορευμένος καρπός: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Το ξέρω ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση σφυγμομετρήσεων 15 μέρες πριν τις εκλογές. Και δεν συνηθίζω να παραβαίνω τον Νόμο!

Ο πειρασμός όμως ήταν μεγάλος, μετά την «τηλεμαχία» των 6. Κάτι από ...Γουδί μού θυμίζει αυτό...

Σκέφτηκα να κάνω μιά δημοσκόπηση με τον δικό μου τρόπο, με τέτοιον τρόπο που να μην εμπίπτει στην απαγόρευση του Νόμου, να είναι "δημοσκόπηση" ενός ατόμου. Έ!, θα πείτε, είναι δημοσκόπηση αυτό με «δείγμα» ένα άτομο;

Δεν είναι βέβαια. Γιαυτό και δεν εμπίπτει στην απαγόρευση.

Έχει όμως την ίδια αξία με μιά δημοσκόπηση, μη σάς πω και μεγαλύτερη από κάποιες "μαϊμούδες" που γίνονται «κατά παραγγελίαν» στα γραφεία...

Έχει την ίδια αξία με μιά κανονική δημοσκόπηση, αφού το άτομο που "δημοσκόπησα" το υπνώτισα πρώτα και μετά το διέταξα να μπεί στο μυαλό 1.000 ψηφοφόρων (όσο και τα συνήθη δημοσκοπικά «δείγματα» δηλαδή) και να βγάλει συμπέρασμα.

Μη μέ ρωτήσετε ΠΟΙΟ άτομο υπνώτισα, δεν θα το αποκαλύψω τώρα. Για ευνόητους λόγους. Ίσως αργότερα, πολύ αργότερα, να σάς το πω.

Να λοιπόν τα ποσοστά "πρόθεσης ψήφου", που συμπέρανε το «δείγμα» μου.  (κατά σειρά αρχαιότητας πάντα):

{δίπλα είναι οι έδρες που παίρνουν, σύμφωνα με ένα πινακάκι που "μοίρασε" ο Ναπολέων}

ΚΚΕ: 8.10% - 22

ΠΑΣΟΚ: 40.91% - 152

Ν.Δ.: 35.49% - 97

ΛΑΟΣ: 5.30% - 15

ΟΙΚΟΠΡΑΣ.: 2.41%

ΣΥΡΙΖΑ: 4.93% - 14


4.9.09

Καλό μήνα! Καλήν ψήφο!!!

Ήδη από χτες το πρω'ί' προσπαθώ να δώ στην κρυστάλλινη σφαίρα μου τα αποτελέσματα των οκτωβριανών εκλογών αλλά παρόλα τα ξόκια απ' το αρχαίο βιβλίο της Καββάλλας και τα μαντζούνια που έκαψα, δεν ξεκαθάρισε η άθλια. Παράμεινε εντελώς θολή.
Θα το ξαναπροσπαθήσω μετά από 15-20 μέρες. Δεν μπορώ νωρίτερα, συγγνώμην, μέ εξαντλεί -πνευματικά- αυτή η διαδικασία... «Δεν είναι παίξε-γέλασε, πρέπει να την παίρνουμε στα σοβαρά» πού 'γραψε κι ο Ναζίμ...
Σκέφτηκα όμως, έτσι ως ελάχιστη ικανοποίηση της περιέργειάς σας, να σάς δώσω τουλάχιστον τα ωροσκόπια των κομμάτων για την επόμενη των εκλογών, για την εβδομάδα που αρχίζει την 5-10-09.

Θυμίζω πάντως ότι, κατά την συνήθη πρακτική μου, η κατάταξη των κομμάτων έγινε με σειρά αρχαιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής τους.
Και, ως προς τα Ζώδια, έγινε με τα 13 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βέβαια και με την πραγματική τους διάρκεια, όχι τα ψεύτικα 12, τα κουτσουρεμένα και κατασκευασμένα με «ίση» διάρκεια, από διάφορους «αστρολόγους» του είδους της ...Πίτσας Μητέρα ή του ...Φελλάκη, που σάς κοροϊδεύουν ασύστολα.


Ωροσκόπια 5-10-09 έως 11-10-09

Κ.Κ.Ε....23-11-1918 ...Σκορπιός
Αισθάνεστε εξαιρετικά σίγουροι με τον εαυτό σας. Κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε όσο καλλίτερα μπορείτε, χτυπώντας τους ανταγωνιστές σας πριν προλάβουν να καταλάβουν τί τους γίνεται.


ΠΑ.ΣΟ.Κ....3-9-1974 ...Λιοντάρι {στη χρονιά του Τίγρη}
Εντάξει! Καταφέρατε να φάτε το κερασάκι της τούρτας και όλων τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας! Οι δυσκολίες σας όμως αυτήν την βδομάδα αρχίζουν την Τετάρτη. Πρέπει να αναδιαρθρώσετε το πρόγραμμά σας. Την Παρασκευή θα υπάρξει μιά έκπληξη και το σαββατοκύριακο θα είναι τέλειο για ...ραντεβουδάκι.


Ν.Δ....4-10-1974 ...Παρθένα
Αποτινάξτε τη ρουτίνα σας! Αυτή τη βδομάδα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε εντελώς διαφορετικά πράγματα από ότι πριν, εκθέτοντας τον εαυτό σας σε νέες ιδέες. Το σαββατοκύριακο προσφέρεται για οικογενειακή ζωή αλλά και κοινωνικές σχέσεις.


ΛΑ.Ο.Σ....14-9-2000 ...Λιοντάρι {στη χρονιά του Δράκου}
Την Τετάρτη θα έχετε το παράξενο συναίσθημα ότι κάποιος θέλει να σάς «σκίσει στα δύο». Απαγκιστρωθείτε με σύνεση. Μην υποκύψετε στα "προξενειά" που θα σάς προταθούν το σαββατοκύριακο.


Οικο-Πρ....8-12-2002 ...Οφιούχος
Τέλος καλό (έστω όχι το αναμενόμενο), όλα καλά. Πρέπει να ξαναδείτε τί ακριβώς συμφέρει να κάνετε στο μέλλον και να ξανασχεδιάσετε τις ενέργειές σας.


ΣΥ.ΡΙΖ.Α....20-12-2003 ...Τοξότης
Όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να ξεκινήσετε με ενθουσιασμό και νέες ιδέες, σε απρόσωπη βάση. Αγνοείστε τις προτάσεις που θά 'χετε για το σαββατοκύριακο και φροντίστε να προσγειωθείτε έως τη Δευτέρα γιατί σάς περιμένει πολλή δουλειά.


ΔΡΑΣΗ....17-3-2009 ...Ψάρια
Κάντε έναν πρωϊνό περίπατο και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Μην θεωρείτε ως λαμπρή ιδέα ο,τιδήποτε σάς έρχεται πρώτο στο νου.


ΠΑ.Μ.ΜΕ....6-5-2009 ...Κριάρι
Τη Δευτέρα θα έχετε εξάψεις που θά 'ναι δύσκολο να τις εξηγήσετε ακόμα και στους «κολλητούς» σας. Προς το τέλος της βδομάδας κοιτάξτε να δείτε τί θα κάνετε.