8.6.09

Μιά χαρά τα πήγα στις προβλέψεις...

Μην μού το αρνηθείτε!

Κάτι έγινε μόνον μεταξύ Οφιούχου (άλογου-νερού) και Λιονταριού (δράκου-μέταλλου) και ...άλλαξαν θέσεις. Θα το ξανατσεκάρω, θα δώ και τα ωροσκόπια των άλλων οικολογούντων (Oικ. Ελλάδας, Βεργής) και των ...ακροδεξιούντων (Χρυσαυγίτες κ. ά.), και θα σάς πώ εν καιρώ.

Μείνετε σταθερά προσκολλημένοι στο μπλογκ μου, μην ξεφύγετε προς άλλους απατεώνες.

1.6.09

Τί λένε Ζώα - Στοιχεία και Ζώδια για τα κόμματα και τις ευρωεκλογές

Καλό μήνα! Καλήν ψήφο!!!
Μπορεί ο Καζαμίας μου να μην πρόβλεψε σωστά ως προς την ταυτόχρονη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών με τις Ευρωεκλογές[¹] αλλά σιγά που θα κώλωνα να σάς παραθέσω τί δείχνουν Ζώα-Στοιχεία (κινέζικα, ανατολικά) και Ζώδια (...πολιτισμένα, δυτικά) για τα κόμματα και τις ευρωεκλογές.

Η κατάταξη των κομμάτων έγινε με σειρά αρχαιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής[²] τους. Και, ως προς τα Ζώδια, με τα 13 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βέβαια και με την πραγματική τους διάρκεια, όχι τα ψεύτικα 12, τα κουτσουρεμένα και κατασκευασμένα με «ίση» διάρκεια, από διάφορους «αστρολόγους» του είδους της ...Πίτσας Μητέρα ή του ...Φελλάκη, που σάς κοροϊδεύουν ασύστολα.

Κ.Κ.Ε....23-11-1918...άλογο-γή...Σκορπιός
Tο «άλογο» να το εκλάβετε ως ζώο, όχι ως χαρακτηρισμό του σκεπτικού τους... Πατάνε καλά στη γή του Περισσού και στο παρελθόν, ειδικά στην περίοδο Ζαχαριάδη, που γι' αυτούς μάλλον συνεχίζεται, έδειξαν ότι εφαρμόζουν την "μέθοδο" των σκορπιών, όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
Στις ευρωεκλογές θα πάρουν πάνω από 7% και θα βγάλουν σχετικά άνετα 2 έδρες στην Ευρωβουλή. Τα περί 3ης έδρας, που, κατά την πολιτική τους διαφήμιση, πάνε να ...«σιγουρέψουν», είναι παραμύθια για πολύ μικρά παιδιά.
Ωροσκόπιο της 8-6-09 για άλογο-γή-σκορπιό:
Καιρός για κάποια βελτίωση. Έχετε αρκετό δυναμικό ακόμη και οφείλετε να κινηθείτε προς νέα κατεύθυνση, έστω και μόνον για να αποφύγετε το τέλμα.

ΠΑ.ΣΟ.Κ....3-9-1974...τίγρης-ξύλο...Λιοντάρι
Μην ξεγελιέστε από το άτονο ύφος του κ. Γ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ «κρύβει έναν τίγρη στη μηχανή του»... Πολύ περισσότερο που ως ζώδιο είναι λιοντάρι. Μπορεί κολοβό, καθημαγμένο, μπορεί «ξεπουπουλιασμένο», λόγω των μεγάλων "επιτυχιών" στο κυβερνητικό παρελθόν του, αλλά ΛΙΟΝΤΑΡΙ του πελατειακού συστήματος και της προσδοκίας «να φτιαχτούν» δια της εξουσίας, κάποιοι που δεν πρόλαβαν παλιότερα. Η παρουσία του στοιχείου «ξύλο» είναι εμφανέστατη τόσο στο πρόγραμμά του, όσο και στους εκφωνούμενους λόγους των στελεχών του.
Στις ευρωεκλογές θα ξεπεράσει μάλλον το 33% και θα βγάλει άνετα 8 έδρες στην Ευρωβουλή.
Ωροσκόπιο της 8-6-09 για τίγρη-ξύλο-λιοντάρι:
Δεν σάς αρέσει να λέτε «όχι» σε ψηφοφόρους αλλά κάποιοι απ' αυτούς ζητάνε διάφορα παλαβά. Προσπαθείστε να είστε ευγενικοί αλλά πρέπει να τους δώσετε να καταλάβουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα νόμιζαν.

Ν.Δ....4-10-1974...τίγρης-ξύλο...Παρθένα
Ο κ. Καραμανλής, αφού όλοι τον φέρνουν "δεύτερο", δεν έχει λόγο να κρύψει τον τίγρη του... Όμως η λυσσώδης προσπάθειά του να εμφανίσει, με ξύλινα λόγια, την ΝΔ ως ...παρθένα, ακυρώνει την ζωϊκή ορμή της τίγρης.
Στις ευρωεκλογές θα πάρει περί το 31% και θα βγάλει 7 έδρες στην Ευρωβουλή. Για 8η είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα λέει η κρυστάλλινη σφαίρα μου.
Ωροσκόπιο της 8-6-09 για τίγρη-ξύλο-παρθένα:
Δεν είναι υποχρεωτικό να δείχνετε πρόσχαροι σήμερα. Συμβαίνουν αυτά. Βρείτε κάποιους να "μπούν στο παιχνίδι" για να μειώσετε την ένταση.

ΛΑ.Ο.Σ....14-9-2000...δράκος-μέταλλο...Λιοντάρι
Δράκος και το μέγα έλεος! Και το μέταλλο (όλα τα όπλα[³] από μέταλλο γίνονται...) ταιριαστό. Κάνει το λιοντάρι απέναντι στους μετανάστες, αλλά, όπως φάνηκε και στη Γαλλία με τον Λεπέν, μάλλον ξεδοντιασμένο είναι.
Στις ευρωεκλογές θα πάρει περί το 4.5% και θα βγάλει 1 έδρα στην Ευρωβουλή. Χαρά η Φερονίκη που θά 'ναι μοναχή της στο Στρασβούργο να κάνει ό,τι τής γουστάρει...
Ωροσκόπιο της 8-6-09 για δράκο-μέταλλο-λιοντάρι:
Κατ' ελάχιστο, βγάλτε ένα συμπέρασμα για το πώς πρέπει να κινείστε στον πολιτικό χώρο σας.

Οικο-Πρ....8-12-2002...άλογο-νερό...Οφιούχος
«Ένα νερό κυρα-Βαγγελιώ, ένα νερό κρύο νερό»... Σαν νερό τρέχουν πάνω-κάτω τα ποσοστά τους στις δημοσκοπήσεις κι έχουν μπόλικα ...άλογα στις τάξεις τους. Πού θα πάνε;;; Θα στρώσουν κι αυτοί... Κι ίσως ξεχωρίσουν από τα άλλα τρία αμιγώς οικολογικά κόμματα. Αυτό δείχνει ο Οφιούχος!
Στις ευρωεκλογές θα πάρουν περί το 7% και θα βγάλουν 2 έδρες στην Ευρωβουλή.
Ωροσκόπιο της 8-6-09 για άλογο-νερό-οφιούχο:
«Πέσε-πέσε το κοπέλλι, κάνει την κυρά να θέλει»... αλλά και «το πολύ το τάκα-τάκα, κάνει το παιδί ...μακάκα».

ΣΥ.ΡΙΖ.Α....20-12-2003...γίδα-νερό...Τοξότης
Όμοια σαν νερό τρέχουν πάνω-κάτω τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις... Και πολύ μάλιστα, αφού και οι γίδες τρέχουν πολύ... Μπορεί πάντως ο Τοξότης να ...ευστοχήσει και να τον βοηθήσει να πιάσει και την 2η έδρα στην Ευρωβουλή.
Θα πάρει περί το 6% στις ευρωεκλογές, οπότε την 2η έδρα δεν την έχει τόσο σίγουρη.
Ωροσκόπιο της 8-6-09 για γίδα-νερό-τοξότη:
Το έπαθλο είναι εκεί κοντά σας, στην κορυφή, προσπαθείστε να το αισθανθείτε. Πολλοί το θέλουν όμως και πρέπει να τους πείσετε να έρθουν μαζί σας, όχι να στηθούν εναντίον σας.

ΔΡΑΣΗ....17-3-2009...βώδι-γή...Ψάρια
Στη γή πατάει σίγουρα ο κ. Μάνος... Αλλά στην Ευρωβουλή δεν θα πατήσει. Βώδι ήταν το έμβλημα του πρώτου κόμματος που είχε ιδρύσει ο κ. Μάνος. Λέτε ...ψάρια να είναι οι κ. Μπουτάρης και Κοντογιαννόπουλος;;;
Στις ευρωεκλογές θα πάρουν περί το 1/4 του εκλογικού μέτρου (1.14%) χωρίς ελπίδα για έδρα.
Ωροσκόπιο της 8-6-09 για βώδι-γή-ψάρια:
Το σύστημα απαιτεί περισσότερο σεβασμό από όσο του δώσατε. Πρέπει να βρείτε μιά λεπτή ισορροπία. Άλλωστε εσείς μάλλον θα αντέξετε περισσότερο από αυτό.

ΠΑ.Μ.ΜΕ....6-5-2009...βώδι-γή...Κριάρι
Παπαθεμελής-Ζουράρις, το "τέλειο" δίδυμο...
Το ανάλογο Αλέκας-Λιάνας...
Ο ...πολιορκητικός κριός, έστω και με τον ήλιο-σύμβολο της Βεργίνας, δεν θα καταφέρει να εκπορθήσει περισσότερο από 1/10 του εκλογικού μέτρου.
Ωροσκόπιο της 8-6-09 για βώδι-γή-κριάρι:
Μάλλον δεν καταλάβατε καλά-καλά τί έγινε. Δεν έχει σημασία το ότι νομίζετε πως έχετε αγνά κίνητρα. Συμβουλευτείτε φίλους σας να σάς πουν την αποψή τους.


Για εμάς όλους: Να πάμε να ψηφίσουμε. Η μη συμμετοχή μας μόνον όσους δεν εγκρίνουμε βολεύει. Ενισχύει τα ποσοστά τους!!! Άν ΚΑΝΕΝΑΝ δεν εγκρίνουμε, ρίχνουμε ΛΕΥΚΟ. Μετράει!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
[¹] Σε όλες τις άλλες προβλέψεις όμως «έσκισε», παραδεχτείτε το!
[²] Της ίδρυσής τους δηλαδή.
[³] Τα αγαπημένα των υποστηρικτών του χρυσαυγιτών...